Alumnibijeenkomst 2024

Onze jaarlijkse alumnibijeenkomst was dit jaar op donderdag 11 april 2024. Het was een mooie gelegenheid waar oud-collega's elkaar ontmoetten, terugblikten op bijzondere momenten en werden bijgepraat over de ontwikkelingen van de organisatie.

Alumnibijeenkomst 2024_11 april
Beeld: ©Auditdienst Rijk
Alumnibijeenkomst Auditdienst Rijk op het Korte Voorhout in Den Haag op 11 april 2024

Onderwerpen als cybersecurity, hoe de Auditdienst Rijk overheidsorganisaties helpt om weerbaar te zijn, verantwoorde AI en het gebruik van satellietdata in de wettelijke controle passeerden de revue.

Onder begeleiding van gastheer Bart de Jongh (directeur Kennis & Ontwikkeling) werd de plenaire sessie afgesloten met een panel van voormalige collega’s die gezamenlijk terugkeken op hun werkzame periode bij de Auditdienst Rijk. In antwoord op Bart's vraag wat ze van de Auditdienst Rijk missen antwoorden ze onder andere: professionaliteit, collegialiteit, de jaarlijkse Summercourse en Summergames, de goede ondersteuning vanuit HR en IT, branding van de Auditdienst Rijk met de bijvoorbeeld de roze boekjes en de primaire gerichtheid naar buiten toe.

Alumnibijeenkomst 2024_11 april
Beeld: ©Auditdienst Rijk
Alumnibijeenkomst Auditdienst Rijk op het Korte Voorhout in Den Haag op 11 april 2024

De alumnibijeenkomst werd afgesloten met een gezellige borrel, waarbij menige herinnering wordt opgehaald en druk wordt bijgepraat.